Керівник комітету збірних Української асоціації футболу Мирон Маркевич повідомив, що залишає свою посаду, а новим тренером збірної України стане Сергій Ребров

Про це повідомив сайт Meta-Ratіngs. Мирон Маркевич заявив, що після Євро-2020 його все частіше переслідувала думка, що він іще не сказав свого останнього слова, як тренер. Тому і вирішив, що з роботою функціонера пора закінчувати.

«Я вважаю, що вірою і правдою служив українському футболу п'ять років, займаючи цю посаду в УАФ. За цей час національна збірна України завоювала право виступати у фінальній частині Євро, де фінішувала в вісімці кращих, молодіжна збірна стала чемпіоном світу, успіхів домагалися і збірні інших вікових груп", -- зазначив Маркевич.

Він також підтвердив, що новим головним тренером національної збірної України стане видатний у минулому форвард Сергій Ребров.

"Користуючись нагодою, бажаю успіхів Сергію Реброву, якого 9-го серпня призначать новим головним тренером збірної України. Він на мою підтримку завжди може розраховувати», -- наголосив Маркевич.

З'являлися чутки, що авторитетний львівський футбольний фахівець вів переговори про призначення головним тренером збірної України, але сторони не домовилися.

Ось як на них відреагував сам Маркевич. Про неї у Twitter розповів український журналіст-телевізійник Ігор Бурбас.

За чутками, Ребров підпише контракт з Українською асоціацією футболу за схемою «2 + 1 рік».

Нагадаємо, що раніше Мирон Маркевич в ексклюзивному коментарі для NTA розповів, чи готовий очолити національну збірну України.

ІА "Вголос": НОВИНИ