Screechers Wild – це роботизовані іграшки у вигляді транспортних засобів, які виготовлені за мотивами однойменного анімаційного серіалу. Розробленням моделей займалася американська компанія Alpha Group US, а виготовлення здійснюється на підприємстві, розташованому у Китаї. Сюжет серіалу – одночасно простий, цікавий і доступний для сприйняття. Персонажі взаємодіють з машинками-трансформерами, кожна з яких має власний характер і унікальні здібності. Два брати живуть у вигаданому місті та захоплені скрічер-гонками. Спільно з партнерами-трансформерами вони вступають у непримиренний бій зі злими силами, які прагнуть отримати енергодиски, щоб з їхньою допомогою управляти світом.

Візуально будь-яка модель цього бренду – це певний транспортний засіб. Наприклад, легковий автомобіль, позашляховик або різні види спеціальної техніки, але не все так просто. Запропоновані варіанти за кілька секунд перетворюються у фантастичні істоти. Процес трансформації не залежить від типу моделі й завжди передбачає виконання кількох етапів:

Для запуску процесу трансформації необхідно помістити диск у спеціальний відсік, розташований на бампері. Також можна запустити їм в машинку або зробити так, щоб вона на нього наїхала. Залежно від рівня складності у набір входить 2,4 або 6 дисків. Гра стане ще більш захопливою, якщо купити спеціальний пускач дисків (продається окремо). Принцип роботи таких машинок – механічний, тому батарейки не потрібні.

 

Придбати трансформери серії Screechers Wild можна в інтернет-магазині Панама https://panama.ua/brand/137106/. Цільова аудиторія таких іграшок – це хлопчики 6-12 років. Але оригінальні пропозиції зацікавили й дорослих, які із задоволенням колекціонують ці моделі. Скрічер об'єднує транспортний засіб, трансформер та інопланетну тварину чи птицю, а перетворення відбувається прямо у повітрі під час перевороту на 360°. Іграшка не є конструктором, тому елементи можуть змінювати положення, але не є знімними.

 

Перегоновий автомобіль, масивний позашляховик або танк прямо у повітрі перетворюється у сміливу, рішучу, готову негайно знищити ворога істоту. Створювані образи вражають своєю різноманітністю. Це гігантська горила, войовничий скорпіон, величезний бик, хоробрий кажан. Трансформація не є обов'язковою, будь-яку модель можна катати по рівній, твердій поверхні, а також використовувати як перегонову. Але саме перетворення з однієї форми в іншу вносить у гру елемент несподіванки та викликає бурю емоцій – від здивування до захоплення.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ