Кожна людина, кожна країна, усвідомлюють вони це чи ні, виконують певну місію на Землі.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав професор Київського національного університету ім.Т.Шевченка Петро Масляк.

«Дивлячись на те, що відбувається з Україною протягом останніх 30-х років, складається враження, що ми існуємо для прикладу людству, як робити не треба, бо негативний досвід конструктивний за позитивний.

Масовий дебілізм населення, що був продемонстрований світові на останніх виборах, унікальне у світі голосування »по приколу" було об'єктивним наслідком цілеспрямованого винищення московитами у 20 ст. Української інтелігенції, знищення найпідпри ємливішої частини нації, тобто куркулів, трьох Голодоморів, двох Світових воєн, масової вимушеної втечі нині за кордон найдієвішої частини нації тощо.

І нині ми маємо чергову руїну, яка щоденно поглиблюється. І кого ви поставили в цей час на чолі держави? Розум є? А раз колективний розум відсутній, то й цілком природно найбагатша на всі ресурси держава Європи є нині в ній найбіднішою. Як кажуть в Україні: за дурною головою...", - написа він. 

Як писав «Вголос»,“Навіть в Африці такого не було, ми ще ті папуаси…”: професор КНУ гостро розкритикував українців.

Як писав “Вголос”, «Президент – етнічний єврей, голова ВРУ – етнічний росіянин, очільник МВС – етнічний вірменин. А де українці!?».

ІА "Вголос": НОВИНИ