Водія вантажівки, який спричинив масштабне ДТП з постраждалими коло Львова, взято під варту без права застави.

Про це повідомляє прокуратура Львівської області. 

За даними слідства, у вівторок, 17 січня, близько 18 години вечора на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Гамаліївка Львівського району сталося ДТП. На перехресті водій автопоїзда не надав перевагу в русі автобусу, який рухався головною дорогою. Внаслідок зіткнення 28 пасажирів отримали різного ступеня тілесні ушкодження.

Водію, 49-річному мешканцю Хмельниччини, повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілим (ч. 2 ст. 286 КК України).

За клопотання прокурора, суд обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у вівторок коло Львова сталася масштабна ДТП. 

Внаслідок зіткнення вантажівки з маршрутним автобусом на автодорозі «Київ-Чоп» у с.Гамаліївка до лікарень Першого медоб’єднання Львова поступило 36 осіб.  
 
У стаціонар відділень хірургії, нейрохірургії та офтальмології госпіталізовано 16 пацієнтів. З них - троє дітей. 17 постраждалих отримали медичну допомогу та скеровані на амбулаторне лікування. Ще троє осіб – у стані шоку, проте без показів для госпіталізації  самостійно покинули медзаклад. 
 
Шістьох пацієнтів хірурги прооперували невідкладно. З них троє - у важкому стані. У них поєднані травми обличчя, верхніх та нижніх кінцівок, грудної клітки та живота. Решта потерпілих – у стані середньої важкості та легкі.  
 
В реанімації перебувають троє пацієнтів. Їхній стан залишається важким, проте стабільним.  
 
Найважчій пацієнтці – 51 рік. У неї важка черепно-мозкова травма із крововиливом в мозку, переломи кісток основи черепа, множинні забійно-скальповані рани голови, травма грудної клітки, множинні переломи кісток, забій обох легень. Вона підключена до апарату ШВЛ, проте стабільна. 

ІА "Вголос": НОВИНИ