У матчі 25-го туру Першої ліги львівський «Рух» у гостях розписав з «Оболонню-Бровар» (Київ) «суху» нічию.

Про це сповістили у пресслужбі клубу.

Лобова гра претендентів на підвищення у класі, яка відбулася 20 липня на стадіоні «Оболонь-Арена», мала ще й історичний характер. Вперше на матчах Першої ліги працював VAR.

В порівнянні з матчем проти «Черкащини» Іван Федик зробив лише одну заміну: замість Брікнера у стартовій 11-дці з’явився Русин.

Львів’яни з перших хвилин взяли гру під свій контроль, щоправда, до небезпечних моментів справа дійшла лише всередині першого тайму. Пристрілювались по воротах Ернест і Копина – удар ганця пройшовся над поперечкою, а після спроби Копини у гру вступив Федорівський.

На 29-ій хвилині активний у цьому матчі Ернест проривався до воріт – ганця зупинили лише з порушенням правил. Неоднозначний момент з падінням Ернеста Катерина Монзуль розсудила без консультації з VAR, призначивши лише штрафний, з якого максимум витиснути не вдалось.

Виводити «жовто-чорних» вперед вже через кілька хвилин міг Білий. Максим мав усі шанси результативно завершувати атаку «Руху», але після навісу зі штрафного з гострого кута влучив у каркас воріт.

Гаряче було біля воріт «Оболоні-Бровар» і під завісу першого тайму. Климчук отримав пас від Копини, ефектно обіграв захисників, але як слід завдати прицільного удару по воротах не зміг.

По перерві у третій грі поспіль мав нагоду відзначитись Копина. Юрій опинився на самоті у штрафному під час подачі з кутового, але з вигідної позиції не влучив у рамку!

Продовжував загострювати гру біля воріт пивоварів Ернест. Спершу ганець потужно пробивав у дальню дев’ятку – мимо. А згодом – після подачі з кутового – форвард намагався влучно пробити головою, але не влучив як слід по м’ячу: від плеча Ернеста кулястий влучив у поперечку.

Під кінець поєдинку гру на себе взяв Синиця, але його спробу заблокував захисник.

У підсумку, 0:0 у Києві – за тотальної переваги у грі «жовто-чорні» так і не змогли забити «Оболоні-Бровар».

ІА "Вголос": НОВИНИ