Про це йдеться в сюжеті «Крим.Реалії ТВ».

«До вас звертаються матері ваших громадян, які сидять у російських в'язницях. Дуже вас просимо, допоможіть! Мій син уже пішов на крайній захід - голодування. Хоча до цього він говорив, що цього робити не можна. Уся надія на те, що ви не кинете наших дітей у цій в'язниці», - заявила Людмила Сенцова.

«Зробіть усе можливе, щоб звільнити наших синів, щоб вони не розчарувалися ні у президенті, ні у своїй державі», - заявила у свою чергу Лариса Кольченко.

До президента РФ Володимира Путіна матері політв'язнів звертатися не стали: «Саша б не схвалив. Олег теж».

Сьогодні мама незаконно засудженого в РФ українця Олександра Кольченка заявила, що отримала телефонний дзвінок з погрозами від російської сторони, а саме - від представника громадської наглядової ради Челябінської області Василя Катане.

Раніше повідомлялося, у світі стартувала глобальна акція на підтримку українського політв'язня Кремля Сенцова: #SaveOlegSentsov.

Як відомо, 14 травня незаконно засуджений в РФ Олег Сенцов почав безстрокове голодування, вимогою якого є звільнення українських політв'язнів. 

Раніше політв'язень Олег Сенцов сказав, що голодуватиме навіть до фатального кінця.

Український політв'язень Олександр Кольченко, який перебуває в колонії російського міста Копейськ, заявив, що готовий підтримати голодування ув'язненого Олега Сенцова.

ІА "Вголос": НОВИНИ