Мати чотирирічної Лізи, яку російські окупанти вбили у центрі Вінниці ракетним ударом, Ірина Дмитрієва опублікувала в Instagram свій перший пост після трагедії.

Про це йдеться на її сторінці в Instagram

За словами Ірини Дмитрієвої, майже через місяць після жахливої трагедії вона пам'ятає, як все сталося. У той же час відмовляється вірити і думає, що Ліза досі чекає на її вдома.

«Я не вірю. Майже місяць пройшов після жахливої трагедії... Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома... Я на власні очі все бачила і пам'ятаю, але знаходжуся в іншій реальності. Не вірю... І не хочу жити в новій жахливій реальності», – написала мама загиблої дівчинки.

Крім того, Дмитрієва зазначила, що російські військові злочинці не мають жодного шансу на пробачення.

«Кляті нелюди рашисти вбили тебе, і мене... Хай кожна сльоза українця стане смертельним ядом для тисячі орків. Їм не має прощення, тільки жорстока смерть ворогам!!! Дякую всім за підтримку - рідним, близьким, друзям, знайомим, людям, яких я навіть не знаю. Ви дуже багато зробили для нас з Лізуньою, підтримали. Дякую всьому світу», – звернулася в Instagram Ірина Дмитрієва.

Нагадаємо, 14 липня російські військові злочинці завдали ракетного удару по центру Вінниці. Внаслідок теракту загинуло багато мирних жителів. Серед них було три дитини: маленька Ліза та два хлопчики.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ