Недавно, мати вбитої Окуєвої дала інтерв'ю, у якому розповіла нові подробиці смерті доньки.

Як виявилося, слідство, яке займається цією справою, має інформацію про грошову винагороду, яку обіцяли за вбивство подружжя Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва.

Відомо, що колишній нардеп Ігор Мосійчук, у якого помічницею працювала Аміна, заявляв, що у нього є інформація про те, що за вбивство жінки пропонували 500 тисяч доларів, а за вбивство її чоловіка - 1 мільйон.

«Так, є записи, де встановлені голоси, які це все обговорюють. Але я не занурююсь у ці деталі. Нехай цим займаються люди, в чиї обов’язки це входить», - сказала Ірина Камінська.

Також, жінка розповіла, що одразу ж після затримання підозрюванного у вбивстві Аміни та Адама Ігоря Редькіна , вона зустрічалася з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та начальником поліції Київщини Андрієм Нєбитовим.

Аваков пообіцяв Ірині, що далі буде розслідувати справу про замах на Окуєву та її чоловіка, який відбувся у червні 2017 року, і повторний замах у жовтні того ж року, коли Окуєву вбили.

Камінська додала, що вона вважає, що поліція ще не знає імен замовників, але має механізми для їх встановлення.

Нагадуємо, Святошинський районний суд Києва взяв під варту на два місяці ще одного підозрюваного у вбивстві у 2017 році учасниці АТО Аміни Окуєвої – Андрія Кравченка.

ІА "Вголос": НОВИНИ