Депутат міської ради Львова від «Варти» Ігор Зінкевич зазначив, що кожного року, вкінці травня та на початку червня у Львові відключать гарячу воду. Це пов'язано з гідравлічними випробовуваннями в місті, проте змін ніяких все ж не відбувається.

Про це він розповів в прямому ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі НТА.

За словами Зінкевича, у законодавстві України чітко прописано, як мають відбуватися гідравлічні випробування. За кордоном, за його словами, такі роботи проводять за одну ніч, а в Україні, зокрема, у Львові, це триває місяць, або й більше.

“Те, що потрібно підготуватись до зими, всі прекрасно розуміють. Але ми наймаємо чиновника за хорошу заробітну платню з надією, що він поправить ситуацію, яка склалася у Львові… Та що маємо в результаті – “дорогого” топ-чиновника, який має шикарну зарплату, але для львів’ян нічого не змінюється. З року в рік, – гідравлічні випробування тривають від трьох тижнів до місяця”, – наголосив він.

Крім того, депутат міськради додав, що це певною мірою залежить від керівника комунального підприємства, який повинен знайти “точку опори” для вирішення нагальних проблем.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ