Всі ми звикли до того, що ознайомитися з новими колекціями та повним асортиментом від улюблених виробників можна лише в офіційних магазинах та бутиках. Проте це не так і в цій статті ми вам це доведемо. 
 
Сьогодні чимало оригінальної брендової продукції представлено в торговельних центрах, але, погодьтеся, не завжди можна знайти той самий єдиний монобрендовий магазин. А от мультибрендових сторів є вдосталь, і один із них — інтернет-магазин MD-Fashion. Саме тут зібрані товари від понад 200 світових фешн-брендів. Деякі з них мають офіси та представництва на території України, але більшість ексклюзивно представлені лише в онлайн-магазині та за лічені дні можуть поповнити ваш гардероб стильними та ефектними новинками. 

Товари яких брендів можна придбати?
 
Весь список, звісно, ми не можемо вмістити в огляд, але презентуємо вам якомога більшу кількість торгових марок, чия продукція очікує вас на просторах сайту MD Fashion.
 
Atlantic — це символ якості, комфорту та трендів у світі спідньої білизни. З моменту заснування компанія прагне до високих стандартів і пропонує клієнтам найкраще, що може втілити на власному виробництві. Чоловічі та жіночі трусики, шорти, бюстгалтери, піжами та багато іншого чекає на вас в каталозі європейської фірми.
 
47 BRAND — американська компанія з Бостона, яка прославилась своїми впізнаваними головними уборами. Фірмовий логотип є впізнаваним у всьому світі, а сама марка роками залишається партнером професійних спортивних ліг MLB, NFL, NBA, NHL. 
 
Barba Napoli — неаполітанська класика, яка здобула славу поширеним елементом як чоловічого, так і жіночого гардеробу — сорочкою. Брендові шедеври є втіленням елегантності, бездоганної якості та ексклюзивності, адже Барба Наполі завжди демонструвала свій індивідуальний підхід та прагнення задовольнити потреби всіх клієнтів.
 
Casadei — це ідеальний приклад того, як має виглядатися та виконуватися виробництво якісного та оригінального взуття. З 1958 року виробник виріс до одного з найпопулярніших італійських взуттєвих брендів та вийшов далеко за рамки рідної країни. Сьогодні фірмові моделі носять тисячі поціновувачів ексклюзиву та комфорту, включаючи безліч селебріті.
 
CP Company — справжня спортивна легенда, яка вражає власними інтерпретаціями спорт-класики з інноваційною функціональністю. Поєднання різноманітних стилів та додавання нестандартних елементів декору стало наріжним каменем на шляху до слави та визнання. 
 
Це лише декілька із десятків фірм, які варті вашої уваги. В онлайн-магазині MD Fashion на вас чекають останні новинки та актуальні колекції від Arezzo, Aspesi, Blauer, Canada Goose, Colmar, GIA BORGHINI, Joop, Lacoste, NuDE of Scandinavia, O bag, P.A.R.O.S.H. та багатьох інших. Переходьте вже зараз та пориньте у безмежний світ брендів, трендів та стилю. Приємних покупок!

ІА "Вголос": НОВИНИ