Суд заочно арештував одіозного нардепа Віктора Медведчука, який підозрюється у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Відповідний вирок політику обрав Личаківський районний суд Львова.

Про це йдеться на сайті Державного бюро розслідувань.

Як відомо, суд обрав Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 18 березня слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу у порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, тобто за відсутності фігуранта.

Таким чином ДБР звертається до всіх, хто матиме будь-яку інформацію про можливе місце перебування Віктора Медведчука негайно повідомляти її правоохоронцям. Інформацію можна надіслати на електронну адресу [email protected], а також за телефоном +38 (044) 356 40 00 (додатковий 21 10).

Вголос раніше писав, що скандальний проросійський політик, якого підозрюють у держзраді, втік з-під домашнього арешту.

Затримати втікача буде дуже складно. Геращенко вважає, що кінцівку свого життя Медведчук проведе на території Московії разом із Януковичем.

Також він зазначив, що Медведчук заздалегідь знав про повномасштабну війну в Україні. Саме тому його дружина Оксана Марченко швидко втекла з нашої держави через Білорусь.

ІА "Вголос": НОВИНИ