Президент футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський вкладе 20 млн гривень у розвиток соціальних, медичних та освітніх закладів Львова.

Про це «Вголос» дізнався із листа бізнесмена до міського голови Львова, який отримав із власних джерел. У ньому Григорій Козловський обіцяє підтримати рідне місто через допомогу лікарням, закладам освіти.

 

Зокрема, у листі він гарантує, що впродовж 2020-2021 років передасть 20 млн гривень від підприємств, які є у власності самого бізнесмена, а також його родини.

Із дати можна зрозуміти, що звернення Андрію Садовому скерували ще  у 2020-ому . Отже, впродовж двох крайніх років Григорій Козловський вкладає кошти в одні з найважливіших  сфер, які десятиліттями отримували мізерне фінансування з міського бюджету.

«Вважаю за честь віддячити місту, яке від початку надихає мене», - написав Григорій Козловський у листі, який назвав гарантією до виконання своєї обіцянки.

Нагадаємо, що нещодавно Григорій Козловський також долучився до проєкту «Іменна кімната» у львівському ОХМАТДИТі. За його кошти відремонтують одну із палат в хірургічному відділенні.

ІА "Вголос": НОВИНИ