Із такими темпами, скоро в Україну може повернутись Янукович і також почуватись більш-менш нормально.

На банери із проросійським політиком Євгенієм Мураєвом, які останнім часом з’явились на Західній Україні, суспільство реагує правильно. Зокрема,  відповідну реакцію бачимо у соцмережах. Однак не видно жодної позиції влади – у тому числі керівника області.

Про це в ефірі проєкту “Народне толк-шоу” нателеканалі NTA заявив заступник голови фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді, керівник Львівської міської організації ВО “Свобода” Любомир Мельничук.

“Загалом, це ж питання всеукраїнського масштабу. Якщо коротко, то так відбувається, тому що після Майдану не була проведена люстрація, яку ми вимагаємо ще з 90-х. Ці люди себе прекрасно почувають. У нас скоро, при цій владі, і Янукович зможе приїхати і плюс-мінус себе нормально почувати. Єдине, що українське суспільство дасть реакцію, томущо із владою він домовиться”, – заявив політик.

Мовляв, Мураєв також “прекрасно домовився із владою”, однак вони “трішки переборщили” і недоооцінили реакцію суспільства.

“Якщо говорити зараз про Львів, то, на жаль, мерська вертикаль влади, яка за це відповідає, завжди дуже лояльно ставилась не лише до такого роду політиків, а й до проросійського та російського бізнесу. Вважають, що голоси львів’ян і так в кишені. Тепер треба трішки загравати із тим проросійським населенням, яке також є у Львові”, – підкреслив Любомир Мельничук.

ІА "Вголос": НОВИНИ