За словами екс-капітана «Динамо», його викинули, наче собаку, передає ТСН.

«2002. Листопад. Чотири місяці після травми – розрив хрестоподібної зв'язки. Хто знає, той зрозуміє. Два місяці на милицях, потім півроку мінімум відновлення. Лобановського вже немає. Тяжко хворіє мама. Рак. Щодня йдуть божевільні суми, рак – страшна хвороба.

Місяць намагаюся потрапити до Ігоря Михайловича Суркіса, адже контракт закінчується, а підписувати його подовження ніхто не хоче. Дзвоню щодня до відділу кадрів, а у відповідь – ні, Влад, нічого... Нарешті пробився до Суркіса. Іду з надією попросити про збільшення зарплати – я ж гравець збірної, капітан команди, іноземці отримують в п'ять разів більше, ніж я... Відповідь була несподіваною і дуже жорстокою:

«Контракт??! Який, на х*й, контракт?!? Кому ти, на х*й потрібен, інвалід??! Пішов геть звідси!!!».

Як вийшов з кабінету – не пам'ятаю. Що далі робити – не розумію. У «Динамо» я не потрібен, а спробувати себе в інших клубах з травмою – нереально. У лікарні – мама. І кожен день потрібні ліки. Друзям в Києві розповісти одразу не зміг – від образи і відчаю зводило вилиці. Я віддавав клубу все, що міг. А коли травмувався – викинули, як собаку з перебитою лапою», - розповів Ващук.

Як відомо, у 2005 році Ващук повернувся до «Динамо» і грав там ще протягом 3 років.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ