Народна депутатка та кандидатка у мери Києва від партії Зеленського Ірина Верещук розповіла про свої враження від польоту над центральною частиною міста.

Про це вона розповіла у коментарі «Радіо Свобода».

За її словами, наразі невідомо, чи стане це відео частиною передвиборчої кампанії, оскільки в них є лише два тижні на те, що підготуватися до кампанії.

Зокрема, вона припустила, що це може бути «предстартовий» ролик.

Крім того, Верещук підтвердила, що на відео справді вона.

«Це справді я, і дублер теж, бо мені було лячно на 10 метрів і більше, я все-таки не професіонал у цьому. Але мені було цікаво відчути, це новий досвід, я до цього іншим займалася, тобто каскадер з мене, напевно, ніякий, але, тим не менше», - поділилася депутатка.

Верещук також розповіла, що ідея ролика належить співробітникам її штабу, на яку вона погодилася, адже розуміє «суть та зміст».

Жінка наголосила, що не вважає цей ролик епатажним, швидше прийнятний та пристойний.

Як писав «Вголос»:

  • Кандидатку на посаду міського голови Києва від провладної фракції “Слуга народу” Ірину Верещук помітили на  “скляному” пішохідно-велосипедному мосту під час зйомок, найімовірніше, агітаційного відеоролика.
  • Нардепка з фракції “Слуга народу” Ірина Верещук озвучила кремлівський фейк про те, що п’ятий президент України Петро Порошенко в 2014 році нібито вітав президента РФ Володимира Путіна з днем ​​Росії.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ