Міський голова Кропивницького Андрій Райкович запропонував встановити мобільні пункти вакцинації в громадському транспорті міста, зокрема й в комунальних тролейбусах.

Така інформація опублікована на сайті Кропивницької міської ради. 

Андрій Райкович запропонував використовувати громадський транспорт для вакцинації сьогодні, 26 липня, під час апаратної наради. 


«- Поруч із нами вже нові штами, що косять молодь. Нам необхідно подумати про розгортання до існуючих, ще і додаткових пунктів вакцинації, - акцентував міський голова. – Ми можемо організувати мобільні пункти в наших автобусах чи тролейбусах і пустити їх на околичні мікрорайони - Лелеківку, Арнаутове чи Завадівку. Можна обробити додатково цей транспорт дезінфекторами, Wi-Fi там є, тобто інтернет - зв'язок організувати можливо», - заявив міський голова Кропивницького. 

 

Нагадаємо, що в Україні триває кампанія вакцинації. Зокрема в четвер, 22 липня, по всі території держави отримало вакцину майже 140 тисяч людей. Це стало рекордом за все час вакцинації. 

У Львові ж цієї суботи щеплення отримало за один день майже 4 тисяч містян. Зауважимо, що впродовж цього тижня в центрі вакцинації можна буде щепитись вакцинною Moderna, про що ми детальніше писали раніше. 

ІА "Вголос": НОВИНИ