На Одещині правоохоронці затримали міського голову одного з населених пунктів області, який намагався заволодіти базою відпочинку на узбережжі Чорного моря. Очолюючи злочинне угруповання, посадовець насильно змусив власницю бази відмовитися від корпоративних прав на неї.

 Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Мер одного з міст Одещини організував банду та силою змусив відмовитися від прав на одну з баз відпочинку її власницю, яка мала 50% корпоративних прав.

Після того, як мер знайшов покупців активів чорноморської бази, він та його угруповання намагалося забрати решту прав у жінки, погрожуючи насильством їй та її родині.

СБУ затримала міського голову Білгород-Дністровського Віталія Граждана, висуванця від колишньої «ОПЗЖ». Посадовця затримали під час обшуків у будівлі мерії.

Правоохоронці затримали мера міста, коли той отримував 30 тис. доларів завдатку за купівлю туристичної бази. Посадовцю загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання меру міста запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці продовжують встановлювати інших учасників злочину.

ІА "Вголос": НОВИНИ