Усім заступникам міського голови, окрім Галини Слічної,  у квітні цього року нарахували премії за хорошу роботу. Адже увесь місяць вона перебувала на лікарняному.

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

У травні заступникам міського голови, окрім традиційної премії, що становила в середньому 20,8 тис. грн, виплатили й по 14 тис. грн премії з нагоди святкування Дня міста Львова. Виходить, що за місяць травень 2021 року, у якому було лише 18 робочих днів, віце-мерам було в середньому нараховано по 89 112 грн заробітної плати (по 4 950 грн за один робочий день).

Найбільше за травень ц.р. було нараховано зарплати заступникові міського голови з гуманітарних питань Галині Слічній – 150 555,38 грн, з яких 56,1 тис. грн це лікарняні, а 73 тис. грн – матеріальна допомога на оздоровлення.

Першому заступникові міського голови Львова Андрієві Москаленкові, крім зарплати з додатковими надбавками, ще виплатили звичайну премію на суму 30 тисяч гривень та винагороду за роботу в умовах коронавірусу – понад 56 тисяч гривень. Після сплати податків він отримав понад 93 тисячі гривень.

Заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача преміювали 28 тисячами та 54 тисячами відповідно. Всього ж його зарплата за квітень склала понад 89 тисяч.

Заступник міського голови бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль заробив у квітні понад сто тисяч гривень. З них преміальні склали 28 тисяч та 61 тисячу відповідно. Всього він отримав за квітень 89 тисяч гривень.

Заступник міського голови з житлово-комунального  господарства Ірина Маруняк заробила 110 тисяч гривень, з них понад 26 тисяч звичайної премії та понад 68 тисяч «коронавірусної».

Найменшу зарплату за квітень нарахували Андрієві Садовому – 26 тисяч гривень. Адже він перебував у відпустці. То ж не отримав жодної копійки премії.

Зарплату за травень у мерії ще рахують.

ІА "Вголос": НОВИНИ