Світова мережа кав’ярень Starbucks оголосила про припинення бізнесу на російській території через збройну агресію, яку ця країна розв’язала проти України

 
Про це йдеться в листі керівника мережі Starbucks Кевіна Джонсона, якого він розіслав у вівторок своїм партнерам, повідомляє Укрінформ.

«Як я казав у п’ятницю, ми засуджуємо жахливі напади Росії на Україну й від щирого серця співчуваємо всім постраждалим. Ми продовжуємо спостерігати за розвитком трагічних подій і сьогодні вирішили призупинити будь-яку підприємницьку діяльність у росії, включно з відвантаженням всіх продуктів Starbucks», - зазначив керівник мережі.

Також він заявив про те, що ліцензований партнер компанії в росії погодився негайно призупинити роботу всіх точок.

«У цій динамічній ситуації ми продовжимо приймати рішення, які відповідають нашій місії та цінностям, а також спілкуватися відкрито»,- звернувся Джонсон до своїх партнерів.

Нагадаємо, найбільша мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's припиняє свою роботу на території держави-терориста.

Про це стало відомо після пресрелізу на офіційному сайті компанії. Ми публікуємо переклад уривку його тексту, який оприлюднено від імені генерального директора Кріса Кемптчінські. 

Конфлікт в Україні та гуманітарна криза в Європі завдали невимовних страждань невинним людям. Як Система, ми приєднуємося до світу в засудженні агресії та насильства та молимось за мир.

Додамо, один з найбільших виробників напоїв у світі припиняє свою діяльність на території держави-терориста.

Про це повідомили на офіційному сайті компанії. 

"Наші серця з людьми, які зазнають наслідків цих трагічних подій в Україні. Ми продовжуватимемо відслідковувати та оцінювати ситуацію в міру розвитку обставин", — заявили в компанії.

ІА "Вголос": НОВИНИ