Благодійний етно-фестиваль “Брама часу” відбудеться у шахтарському містечку Соснівка.

Вже у цю неділю, 26 вересня, у Соснівському парку відбудеться етно-фестиваль “Брама часу”. Про це повідомили організатори фестивалю. Серед них - Народний дім м. Соснівки, прафія УГКЦ Верховних Апостолів Петра і Павла м. Соснівка та місцева громада. Проєкт відбувається за підтримки Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА в межах реалізації проєктів-переможців обласного конкурсу “АктивуйСя”.

 

Етно-фестиваль “Брама часу” - це захід, який  об’єднає людей різних поколінь та сфер діяльності заради прекрасного -  безцінних усмішок дітей та щастя їх родин. Це буде чудова нагода через призму сімейного дозвілля, творчості та краси долучитись усією сім’єю, цілою родиною, до розвитку талановитих дітлахів.

Основна концепція заходу сформована за принципом “діти для дітей”, коли хлопчаки та дівчатка зможуть зініціювати та створити свою атмосферу свята, магії та краси, залучити своїх батьків, дідусів, бабусь до події для того, щоб зібрати необхідні ресурси на реалізацію мрій дітей з сімей, в яких  є менше можливостей.

У програмі “Брама часу” планується показ цікавих за своєю концепцією дефіле. Після чого, відбуватимуться авторські майстер-класи. Для усіх гостей виступлять талановиті виконавці української пісні. А ще шоуруми, фотозони та смачнющі українські смаколики.

Вхід вільний, все дійство розпочнеться з 14:00 та триватиме до вечора.

Додаткову інформацію можна отримати у соціальних мережах або написавши на нашу пошту: [email protected]

ІА "Вголос": НОВИНИ