Урбанізація та входження у Львівську територіальну громаду змусить мешканців Брюхович щонайменше виконувати вимоги львівських чиновників від комунального господарства.

За повідомлення із сайту мерії, 11-го квітня комунальники під час толоки у парку імені Б.Хмельницького у Брюховичах зібрали гори побутового сміття, старі ванни, крісла, дивани та шини. Про це розповіли у департаменті міської агломерації мерії Львова.

Чиновники з департаменту міської агломерації стверджують, що вони виявили та ліквідували у Брюховичах стихійні сміттєзвалища, що виникли у рекреаційній зоні. На їхню думку, тут смітять переважно місцеві. І очевидно та категорія населення, яка досі не уклала угоди на вивезення побутового сміття, вважають чиновники.

В Офісі громади у Брюховичах нагадують: укласти такі договори можна безпосередньо у них, на вул. Ясній, 1. На мешканців, які досі цього не зробили, складатимуть протоколи. А це вже адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

У Ратуші також запевняють, що вчора, 11-го квітня, до прибирання у Брюховичах було залучено усі структурні підрозділи мерії.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури мерії, під час толоки вдалося ліквідувати 16 несанкціонованих сміттєзвалищ.

Загалом зібрали 278,6 м3 побутових відходів, відтак вивезено 65 машин сміття.

«Вголос» писав про порушення з боку міського голови Львова та його першого заступника

Андрій Садовий і Андрій Москаленко мають відповісти за законом

ІА "Вголос": НОВИНИ