Правоохоронці затримали у Львові чоловіка, який зумів видурити в пенсіонерки 10 тисяч євро. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

Слідство встановило, що шахрай переконував, що донька 84-річної жінки потрапила в аварію. На лікування нібито була потрібна велика сума грошей.

Постраждала віддала йому 10 тисяч євро. Згодом жінка зателефонувала до поліції. Інцидент стався 16 липня. Слідчо-оперативна група терміново прибула до помешкання пенсіонерки. На щастя, шахрая вдалося швидко затримати.

Чоловіка виявили неподалік від місця скоєння злочину. Затриманим виявився 36-річний мешканець Києва. Під час обшуку в нього знайшли речові докази та отримані кошти. Киянину повідомили про підозру. Йому інкримінують шахрайство.

За вчинене чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Затриманому обрали запобіжний захід – два місяці під вартою. Він може вийти на волю, якщо внесе заставу. Її розмір правоохоронці не повідомляють.

Як писав "Вголос", у Дрогобицькому районі Львівщини правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві людини. У місті Борислав знайшли тіло 30-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

ІА "Вголос": НОВИНИ