Мешканка Маріуполя Анастасія розповіла про бомбардування міста та як окупанти вбивали мирних жителів.

Відомо, дівчина отримала контузію і відкритий перелом руки. Зараз вона лікується у лікарні в Запоріжжі.

Про це повідомила пресслужба Маріупольської міськради, пише Уніан.

Після початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, Анастасія ховалась від бомбардувань в підвалі з іншими жителями міста. Спати доводилося сидячи в коридорі.

Дівчина розповіла, що вона вийшла подихати повітрям і в цьому момент прогримів вибух. В результаті чотирьох осіб розірвало на місці, а одній дитині відірвало ніжку.

Анастасію з пораненнями доставили в МТМО, де її повинні були прооперувати медики, але російська авіація завдала удару по лікарні. У медзакладі не було військових, а лише сім'ї з дітьми та вагітні.

Після цього її евакуювали в іншу лікарню, але і там російські окупанти скидали бомби. Анастасія розповіла, що житлові будинки розсипалися один за іншим, а в лікарні вибило скло і третій поверх впав на другий. У зв'язку з цим її спустили в підвал лікарні.

Вона розповіла, як окупант вивів одну жінку й вистрілили в спину.

«Ніхто не думав, що таке буде з Маріуполем. Нічого не залишилося. Треба розповісти правду! Кожного привести та показати, що зробили з нашим містом», - зазначила дівчина.

Вголос раніше писав, що у вівторок, 19 квітня, російські військові скинули бомбу на лікарню біля заводу Азовсталь, що в Маріуполі.

ІА "Вголос": НОВИНИ