За «роботу» замовниця пообіцяла кілеру 10 тисяч гривень, правоохоронці провели спецоперацію, щоби запобігти вбивству, затриманій вже повідомили про підозру в організації замаху на вбивство

Про це повідомила на пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

36-річна місцева мешканка, використовуючи особисті документи чоловіка, неодноразово оформляла й отримувала на його ім'я кредити.

Загальна сума – 200 тисяч гривень. Щоби їх не повертати, вирішила його позбутися та підшукала для цього виконавця.

Поліцейські інсценували вчинення злочину й організували зустріч замовника з «потенційним кілером».

Під час обумовленої̈ зустрічі поблизу одного зі сіл Володимир-Волинського району зловмисниця отримала «докази» ліквідації колишнього чоловіка. Після цього її затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що за торгівлю зброєю та боєприпасами раніше судимому 58-річному мешканцю Червонограда загрожує до семи років позбавлення волі. Співробітники Червоноградського районного відділу поліції задокументували факт збуту пістолета та два факти реалізації боєприпасів місцевим мешканцям.

У п’ятницю, 6-го серпня, стало відомо про затримання на Львівщині керівника сектору реагування одного з відділів патрульної поліції. Чоловік налагодив корупційну схему, вимагаючи хабарі з підлеглих.

ІА "Вголос": НОВИНИ