На сорок тисяч гривень оштрафувала міська рада перевізника, який обслуговує маршрут №39 у Львові, за надання неякісних послуг.

Таку інформацію озвучили сьогодні під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради.

На засідання комісії прийшли мешканці Кривчиць, які нагадали, що у паспорті цього маршруту вказано, що на лінію щодня має виходити щонайменше вісім одиниць (автобусів). Натомість найбільше в день виїжджає три автобуси.

Мешканці звернулися до депутатів, оскільки їхні звернення до міської влади та до перевізника «Фіакр-Львів» результатів не дали.

Начальник управління транспорту Орест Олеськів каже, що комунальне підприємство АТП 1 відмовилося працювати на цьому маршруті, бо він не приносить доходів. Єдине, що можуть запропонувати мешканцям - це довозити їх до Личаківської. А далі нехай пересідають на інший транспорт. Або ж нехай депутати виділять додаткові кошти на компенсацію збитків перевізникам.

Натомість на думку голови комісії Ігоря Зінкевича, ситуацію вирішить створення загальної транспортної концепції Львова, яку  міські чиновники досі не можуть надати депутатам.

ІА "Вголос": НОВИНИ