[media=89026,89027,89028,89029] 

Як повідомляє кореспондент «Вголосу», участь у пікеті взяло близько двох десятків людей.

«Наша вимога – ремонт дороги Львів – Луцьк та інших доріг Радехівщини. Проте зараз першочерговим завданням є відремонтувати дорогу Львів – Луцьк. На сьогодні з міста Радехова неможливо виїхати в жодний бік, тому що всі шляхи є непроїзними, і трасу Львів – Луцьк як дорогу національного значення не ремонтують уже 20 років. В нашому районі ситуація є найгіршою у всій Львівській області. Але, незважаючи на це, нам планують виділити найменшу суму коштів», – розповіла учасниця пікету Тетяна Садовська.

«Нам пообіцяли не менше ніж 60 мільйонів на ремонт доріг. Проте нещодавно стало відомо, що все перекроюють і зводять до 19 мільйонів. Ми маємо надію, що ЛОДА не пускає слів на вітер», – підсумувала Садовська.

До пікетувальників вийшла заступниця голови ОДА Ірина Гримак, яка запевнила, що проект про надання коштів уже відправлено в Кабінет Міністрів.

«Постанову вже підготовлено, вона є на розгляді в Кабінеті Міністрів, тільки-но її буде погоджено і затверджено, кошти мають направити до нас, і можна буде проводити роботи. На сьогодні її ще не підписано», – розповіла Гримак.

За її словами, загальна сума на ремонт львівських доріг із кредитних коштів становить 250 млн грн. На радехівські дороги буде виділено 60 мільйонів гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ