Цей випадок трапився у Здолбунові ще у березні 2019 року. Тоді, в під’їзді одного з багатоквартирних житлових будинків, чоловік вчинив стосовно 10-річної дитини фізичне розбещення. Про це повідомляє прокуратура Рівненської області.

Під час судового розгляду винуватець своєї вини не визнав. Однак, причетність чоловіка підтверджено сукупністю зібраних та досліджених доказів. Суд першої інстанції засудив його до позбавлення волі строком на 6 років.

Щоправда, обвинувачений не погодився із  цим вироком, вважаючи його надто суворим і оскаржив рішення в апеляційному суді.

Натомість прокурори Рівненської обласної прокуратури у Волинському апеляційному суді відстояли рішення, згідно з яким 35-річного чоловіка визнано винним у розпусних діях сексуального характеру, спрямованих на задоволення  власної статевої пристрасті, вчинених щодо малолітньої дитини (ч. 2 ст. 156 КК України).

Волинський апеляційний суд, перевіривши вирок в межах  апеляційних скарг, залишив в силі рішення суду першої інстанції, а скаргу обвинуваченого – без задоволення.

Читайте також...

ІА "Вголос": НОВИНИ