Юристи аргентинського футболіста Ліонела Мессі мають намір скаржитися до суду на керівництво клубу «Барселона» через витік інформації про контракт Мессі з клубом.

Про це інформує видання Марса.

Повідомляється, що адвокатів і самого Мессі обурило те, що El Mundo опублікувало контракт футболіста, де зазначається, що за 4 роки він отримає 555 млн євро. Форвард «Барселони» не хотів публічного оголошення цих умов.

Юристи мають  намір подати до суду на людей, які оприлюднили суми, зазначені в контракті, а також на п’ятьох осіб, яким були відомі його деталі. Зокрема серед них: екс-президент команди Хосеп Марія Бартомеу і виконавчий директор Оскар Грау, які відповідали за підписання контракту з Мессі, а також Карлес Тускетс – в. о. президента клубу, який знав про документ.

Що передувало

Нагадаємо, що іспанська газета El Mundo оприлюднила контракт Ліонела Мессі з клубом «Барселона», який був підписаний в 2017 році. Натомість представники футболіста, заявляють, що це було зроблено незаконно, адже він захищений положеннями про конфіденційність.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ