Партнерство і системність у діях країн-членів НАТО, фінансова і військова підтримка, аналітика Руслана Кошулинського

В ефірі проєкту «Говорить Великий Львів» на телеканалі НТА, традиційний гість студії, експерт, Руслан Кошулинський, старший сержант Збройних Сил України, віцеспікер парламенту сьомого скликання, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді аналізує ситуацію на порозі 2-го місяця вторгнення російських військ в Україну та початку повномасштабних бойових дій, оцінює поточну ситуацію.

«Після плану »А« потім це буде перехід в позиційну війну, яку вони намагаються зробити, нічого в планах не змінилося, вони просто переорієнтувалися в часі. Це є прохід по півдню до Придністров'я, Молдова, Це є північ, оточення нашої групи східної, Луганськ, Донецьк, це намагання взяти хочаб щось там - Харків, Маріуполь, Київ.. тобто ці навали будуть. вони пробують перегруповуватись», - розповідав Кошулинський.

З царських часів нічого не змінилось, усі бояться повідомити щось погане в росії. Але цей місяць мав би бути переломним у філософії наших партнерів. Півкроками не можна добивати ворога.

«Наскільки серйозно сьогодні наші партнери підійдуть до системи, що просто так це не пройде і треба готуватися усім разом до купи і такого монстра не можна відпускати. Від цього залежатиме фінансова і, перш за все, військова підтримка України», - зауважив екс-віцеспікер.

Пан Руслан висловив цікаву думку про філософію мислення щодо країн-членів НАТО чи далі боятимуться вони бандита, чи далі будуть стояти в стороні, чи таки зберуть до купи свої сили й будуть воювати.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ