Інвестиційна компанія Томаша Фіали Dragon Capital створить новий завод з виробництва «Трускавецької» мінеральної води у Львівській області.

Про це повідомило видання Forbes.

Підприємство стане більшим за два попередніх і зможе випускати 1 млн пляшок води на добу. А бренд води випередить «Карпатську джерельну» та посяде друге місце з виготовлення.

Початок будівництва заводу запланований на 2025 рік. Він буде розташований біля Кільцевої дороги Трускавця. Наразі там розташований завод виробника «Аква-Еко», який вже належить Dragon Capital.

Завод займе територію у 20 га. У компанії не розкривають суму інвестицій у завод. За словами мера Трускавця Андрія Кульчинського, вони становлять понад 35 млн євро. 

«Трускавецька» збільшить видобуток з 300 тис. пляшок на добу до 1 мільйона, тобто втричі. В бюджет поступить теж втричі більше податків. Перенесення потужностей буде поетапним та поступовим. Інвестор – іноземний, концепцію заводу розробляла німецька компанія. Екологія – в найвищому пріоритеті, як в ЄС», – зазначив раніше радник акціонерів з юридичних і регуляторних питань Юрій Вахель.

ІА "Вголос": НОВИНИ