Про це 12 квітня 2017 року під час сесії Волинської облради заявив перший заступник голови облради, депутат ВО «Свобода» Олександр Пирожик, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Олександр Пирожик під час виступу представників фракцій зосередив увагу депутатів на діяльності управління лісового та мисливського господарства та відсутності належного реагування з боку Мінагрополітики та Держлісагентства на масові порушення з боку його керівництва.

«Досі немає реагування на звернення обласної ради від 2 лютого до Мінагрополітики про проведення перевірки лісової галузі Волині та відсторонення від посади начальника управління лісового господарства області Олександра Кватирка. За нашою інформацією, в Міністерстві вже був підготовлений і підписаний наказ про перевірку за викладеними фактами, але його так і не зареєстрували. Крім цього, у діяльності Волинського управління лісового господарства у лютому - березні були виявлені нові факти зловживань», - зазначив Олександр Пирожик.

Олександр Пирожик запевнив, що питання про діяльність лісового господарства області будуть підніматися у Верховній Раді України, оскільки центральні міністерства та відомства покривають Олександра Кватирка. Також він додав, що документ, де міститься інформація про зловживання голови Волинського обласного управління лісового господарства, буде спрямований до прокуратури.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ