Ганна Маляр розповіла, що лінія фронту дуже широка. Вона проходить по 2500 кілометрах української землі.

Відповідну інформацію заступниця міністра оборони України повідомила 4 вересня. Вона запевнила, що події розвиваються за планом.

На 1300 кілометрах ідуть активні бойові дії. На одних напрямках і ділянках ми відбиваємо атаки ворога, на інших рухаємось вперед, адже оборонна операція – це комплекс різних заходів і постійна динаміка, – пояснила Маляр.

Вона запевнила, що станом на 19 годину 4 вересня події розвиваються за планом. Детальніше закликала читати на сторінці Генштабу ЗСУ та оперативних командувань.

Ви всі круті інформаційні воїни – ті, хто припинив постити непепервірену інформацію та випереджати Генштаб, називаючи деокуповані населені пункти. Ви цим допомагаєте вашим же Збройним силам, – сказала заступниця міністра оборони.

Маляр пояснила, чому інформація надходить із запізненням

Тішить, що ніхто не вмер в очікуванні інформації від офіційних джерел про деокупацію деяких населених пунктів. Тобто жага перемоги пересилила жагу "просто хочу знати прямо зараз, – зіронізувала Ганна Маляр.


Заступниця міністра оборони пояснила, чому офіційна інформація надходить із свідомим запізненням:

По-перше, тому що будь-який результат треба закріплювати, а вже потім про нього говорити; по-друге, оприлюднювати інформацію треба тоді, коли у ворога вже остаточно немає можливості нічого змінити, - заявила заступниця міністра.

Нагадаємо, росіяни обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ “Ураган”. Внаслідок удару загинула 9-річна дитина. Попередньо 10 людей отримали травми.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ