Про це повідомила прес-служба відомства.

«Якщо Вас не влаштовує якість харчування, Вам не доводять норму продуктів, Ваше місце прийому їжи не відповідає санітарним нормам — обов’язково телефонуйте на «гарячу лінію», - сказано в повідомленні.

З метою підвищення якості харчування та обслуговування доводимо до вашого відома, що:

— В кожній їдальні повинна бути розкладка продуктів (меню), в якій відображено асортимент страв, та фактичний вихід порції.

— Розкладка продуктів повинна бути різноманітною

— Розкладка розміщується на місці контролю

— Зміни в розкладці продуктів проводяться лише за письмовим дозволом командира, який відображається на розкладці

— Місце контролю повинно бути обладнане вагами, з промаркованим посудом, де відображається вага контрольного посуду

— Бажано важити відразу 10 порцій страв, які видаються порціонно

— В їдальні повинно бути чисто

— Зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу повинен бути охайним

— Також вам потрібно бути впевненим, що ви перебуваєте на продовольчому забезпеченні. Для цього треба уточнити у свого безпосереднього командира (начальника) чи поставив він вас на забезпечення. Якщо ні — звертайтеся на «гарячу лінію».

ІА "Вголос": НОВИНИ