Про це повідомила прес-служба відомства.
«Якщо Вас не влаштовує якість харчування, Вам не доводять норму продуктів, Ваше місце прийому їжи не відповідає санітарним нормам — обов’язково телефонуйте на «гарячу лінію», - сказано в повідомленні.
З метою підвищення якості харчування та обслуговування доводимо до вашого відома, що:
— В кожній їдальні повинна бути розкладка продуктів (меню), в якій відображено асортимент страв, та фактичний вихід порції.
— Розкладка продуктів повинна бути різноманітною
— Розкладка розміщується на місці контролю
— Зміни в розкладці продуктів проводяться лише за письмовим дозволом командира, який відображається на розкладці
— Місце контролю повинно бути обладнане вагами, з промаркованим посудом, де відображається вага контрольного посуду
— Бажано важити відразу 10 порцій страв, які видаються порціонно
— В їдальні повинно бути чисто
— Зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу повинен бути охайним
— Також вам потрібно бути впевненим, що ви перебуваєте на продовольчому забезпеченні. Для цього треба уточнити у свого безпосереднього командира (начальника) чи поставив він вас на забезпечення. Якщо ні — звертайтеся на «гарячу лінію».
ІА "Вголос": НОВИНИ