[media=138900,138901,138902,138903,138904,138905,138906,138907] 

Про це з місця події повідомляє кореспондент «Вголосу».

Активісти запевняють, що на місці кортів інвестор хоче звести споруду, перший поверх якої передбачений під автостоянку. Місцеві також побоюються, що на місці тенісних кортів може з'явитися чергова багатоповерхівка.

Раніше «Вголос» уже писав про те, що у Львові реконструюватимуть Палац спорту «Україна», який розташований на вулиці Мельника, 18. Власники будівлі після її ремонту обіцяють оновлені тенісні корти, сучасні спортивні приміщення та підземний паркінг.

Архітектор проекту реконструкції Палацу спорту Ігор Гризлюк розповів, що після оновлення Палац спорту стане сучасним центром, де львів'яни зможуть проводити дозвілля та займатись спортом.

«Проектом реконструкції передбачається перетворення Палацу спорту «Україна» на сучасний центр спорту та дозвілля. Планується модернізація та енергозбереження існуючої будівлі Палацу. Також планується розробка та використання сучасної території на вулицях Мельника та Єфремова задля організації громадського дозвілля. Маємо на меті збереження та побудову шести тенісних кортів, двох тренувальних басейнів – дитячого та плавального,  а також спортивних центрів для проведення дозвілля та дитячих спортивних секцій. Також для забезпечення транспортної розв'язки ми побудуємо підземний паркінг», – сказав Ігор Гризлюк.

Підтримали реконструкцію Палацу спорту й у Національній федерації тенісу України.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ