На жаль, мер Львова Андрій Садовий, коли своєму виборцю говорив, що він буде відкривати двері для туризму, не пояснив, що туризм буває різним.

Про це 21 січня в ефірі «Народного толк-шоу» розповів депутат Львівської міськради Віталій Свінціцький.

Зазначимо, днями львівський священик Юстин Бойко обурився з приводу того, що у центрі Львова, на розі площі Ринок, 11 та вулиці Сербської, працює стриптиз-клуб Eros. Також наголосив, що цей заклад з площі Ринок необхідно забрати.

На це звернення відреагував заступник Львівського міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко й місто звернулося до власника приміщень із пропозицію облаштувати там медіатеку. Медіатека, за його словами, повинна виконувати функції міського культурного центру та сучасного інтерактивного музею.

«На сьогодні міський голова хоче контролювати всі потоки від секс- та гастротуризму, які сьогодні є в місті», - зазначив депутат.

І наголосив: «Сьогодні із секс-індустрією треба боротися. І місто – мер зі своїми чиновниками - повинні піклуватися про наш затишок і добробут. А він привідкрив двері для кого? Для сатани зі своїми спокусами?».

Тому, за словами депутата, наступний мер має вигнати ту нечисть, яка зараз є, і правильно розвивати місто. «На сьогодні не будується нічого для львів’ян», - уточнив Свінціцький.

«Ми вибираємо міського голову, який мав би опікуватись нашим життям у місті. Мав би такі речі контролювати. Депутати ж неодноразово на сесії ЛМР говорити про існування цього закладу. А на сьогодні міському голові і його команді це не цікаво», - резюмував він.

ІА "Вголос": НОВИНИ