У дні між двома турами голосування під час виборів Президента України дуже важливо відрізнити правду від фейку, віртуальне від реального, фальшиве від справжнього.

Про це заявив Блаженніший Святослав (Шевчук), очільник Української греко-католицької церкви. Він запропонував згадати старозавітну подію, коли обраний народ завершує свою мандрівку пустелею і має перетнути Йордан, повідомляє «Оглядач».

«Богообраний народ відновив свій союз із Господом і Бог каже Ізраїлю: Я кладу перед тобою два вибори — добро і зло, життя і смерть, вибирай життя», — процитував він Книгу книг.

«Свобода є наслідком вибору добра і дорогою до повноти життя. Якщо людина вибирає життя, проявляється в істині Слова Божого, то стає вільною. А вибираючи зло, вибирає смерть, стаючи рабом зла. Таким чином втрачається можливість вибору. Сподіваюся, що всі ми виберемо те, що є хорошим і щирим, адже лише тоді зможемо стати справді вільними», — зазначив глава УГКЦ.

Як повідомляв «Вголос», раніше Блаженніший Святослав заявляв, що православні брати не повинні бути політичними агітаторами, бо це дискредитує Церкву.

ІА "Вголос": НОВИНИ