Надійним бар’єром, що дозволяє поділити простір у приміщенні на функціональні зони, стають міжкімнатні двері. Вони мають не тільки гармонійно вписуватись в інтер’єр, але й забезпечувати поглинання сторонніх звуків та запахів. Якісні конструкції сприяють створенню гарного мікроклімату, підтриманню стабільних температурних показників. Тому перед тим, як купити міжкімнатні двері, варто ретельно дослідити їх асортимент та технічні характеристики.

Переваги, різновиди та використання міжкімнатних дверей

Компанія SKLO пропонує клієнтам купити вхідні двері в Києві та інших українських містах з наступних матеріалів:

  • алюмінієвий профіль – метал створює надійний захист конструкції від зовнішніх впливів та не підлягає корозії;
  • пластик – найбільш доступний варіант, який можна використовувати для міжкімнатних дверей у будь-яких типах приміщень;
  • скло – до вибору конструкцій з цього матеріалу треба підійти уважно, адже скляні елементи мають бути міцними, щоб не розлетітись на осколки при механічних впливах.

Незалежно від матеріалу, міжкімнатні двері відрізняються за наступними параметрами:

  • тип відкриття – розсувний, відкатний, касетний, розпашний (вибір залежить від необхідності зекономити простір);
  • габаритні розміри – довжина, висота та ширина дверей, яка вибирається під дверний отвір;
  • особливості конструкції – каркасні, філенчаті, комбіновані, царгові.

Ціни на міжкімнатні двері визначаються в залежності від матеріалів, що використовуються, рівня складності проєкту. За цим показником конструкції поділяють на три сегменти: економ, середній клас та преміум. Але будь-який варіант може використовуватись в офісах, бізнес-центрах, торгівельних комплексах, виробничих підприємствах, житлових будинках, комерційних установах тощо.

Послуги компанії SKLO

Компанія SKLO гарантує високу якість міжкімнатних дверей в Києві незалежно від їхньої комплектації. Цього вдалось досягти шляхом використання профілю та матеріалів від надійних брендів – Rehau, Alyutech, Ponzio та інших. Співробітники пройшли необхідні курси, є сертифікованими спеціалістами для проведення монтажних робіт та скління відповідно до стандартів ДСТУ Б.В.2.6-79: 2009 та ДСТУ Б.В.2.6-146: 2010.

Організація роботи проходить швидко та просто. Заявку на розрахунок вартості проєкту можна залишити онлайн. Спеціалісти вкажуть точну суму після проведення замірів на місці. Співробітництво розпочинається тільки після отримання згоди замовника щодо усіх умов. Компанія SKLO здійснює роботу під ключ: тобто бере на себе проєктування, розрахунок кошторису, виготовлення, доставку та монтаж. Клієнту залишається насолоджуватись отриманим результатом, ніяких додаткових дій після встановлення дверей від нього не потрібно.

ІА "Вголос": НОВИНИ