Про це повідомляє «Еспресо.Захід» із посиланням на пресслужбу авіакомпанії. Цей рейс відкриє низку туристичних проєктів, запланованих авіакомпанією з країн Перської затоки до України.

Важливим кроком до залучення туристів із таких країн, як Саудівська Аравія, Кувейт, Оман тощо, стала ухвалена минулого року указом президента лібералізація візового режиму.

За словами голови Держтуризму Мар’яни Олеськів, країни Перської затоки разом із Центральною Азією є пріоритетними напрямками для розвитку в'їзного туризму в Україну.

«Ми щиро вдячні Посольствам Саудівської Аравії в Україні та України в Королівстві Саудівська Аравія, а також міністерствам закордонних справ і державним авіаційним службам країн за активне сприяння реалізації туристичного потенціалу та поглибленню партнерських відносин між Саудівською Аравією та Україною, в тому числі  докладання зусиль до організації рейсу SkyUp Ель-Касим – Львів», – зазначили в компанії.

Нагадаємо, що декілька днів тому українська авіакомпанія SkyUp оголосила про те, що запускає ще один – новий – рейс зі Львова до Туреччини.

ІА "Вголос": НОВИНИ