«24 канал» відібрав найкращі мобільні додатки, які стануть у нагоді як професіоналам, так і просто людям, яким цікаво відкрити для себе щось нове.

«ArtFlow»

Це одна з найпопулярніших програм для художників. Додаток запропонує понад 70 різноманітних пензлів та інших інструментів для реалізації найбожевільніших ідей. Додаток простий та інтуїтивно зрозумілий у роботі. Ним можуть користуватися навіть діти. А за наявності спеціального стилуса, ваш пристрій перетвориться на справжнє художнє полотно.

«Paper»

Цей додаток назавжди дозволить забути про паперовий скетчбук. Це найпростіший і найпопулярніший у світі інструмент для творчості на iPad. На його сторінках можна легко створювати схеми, начерки, замітки та ілюстрації. І звичайно ділитися всім цим із друзями. До того ж, це чудовий спосіб організації справ та ідей. Свого часу Paper став додатком року за версією Apple і завоював серця мільйонів користувачів по всьому світу.

«Real Guitar»

Аплікація – один із найкращих музичних симуляторів зі зручним інтерфейсом і високоякісним звуком. Усі ноти для програми були записані з живої гітари. Серед переваг додатку – велетенська база акордів, збірник пісень, а для меломанів – можливість обирати нейлонові або сталеві струни.

«Magic Piano»

Ця програма вже для тих, хто хоче відчути себе піаністом. Це така собі спрощена версія фортепіано. Із нею зіграти Моцарта чи Леді Гагу може навіть початківець-аматор. Додаток отримав визнання американських видань Time та New Yourk Times і досі входить у топ завантажень Google Play.

«Figure»

Якщо ж ви готові перейти до створення музичних композицій, то у нагоді стане цей додаток. Програма складається із трьох частин: ритм-машини, баса та синтезатора. Ніяких зайвих кнопок чи мудрих налаштувань. Утім навіть професіонали зможуть творити з допомогою цієї програми свої музичні шедеври.

«Еdjing»

Аплікація для тих, хто завжди мріяв побачити себе за діджейським пультом. Додаток, створений у співпраці з професіоналами, перетворює ваш планшет чи смартфон на справжню діджейську установку. Із ним створити музичний мікс, оживити вечірку чи розгойдати натовп – не проблема. Створену композицію можна опублікувати на фейсбуці чи у твіттері.

«Renultimate»

Програма створена спеціально для тих, хто любить писати. Його головна фішка – можливість писати від руки. На вибір вам пропонують три типи підкладки: звичайну, папір у лінійку та міліметровку. Усі начерки та замальовки чудово виглядають у чорному чи кольоровому чорнилі.

 

 

-

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ