У середу, 11 січня, в Україні очікується мокрий сніг та ожеледиця на дорогах, домінуватиме невелика хмарність. На сході вдарять сильні морози, а на заході буде «плюс».

Про це повідомив Укргідрометцентр.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Втім, на півдні та сході місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

У західних та Одеській областях вночі та вранці невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі температура повітря від 2° тепла до 3° морозу. Вдень – 1-6° тепла.

На решті території опадів не прогнозують. У Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях вночі невеликий сніг. Вночі стовпчики термометрів покажуть -5-10°. Вдень буде до -6°. У східних та Сумській областях вночі 12-17° морозу, а вдень від -4 до -9°.

За інформацією Львівського гідрометцентру, 11 січня на Львівщині збережеться похмура волога погода, яку визначатиме вплив теплого фронту від циклону з центром над Грецією. Прогнозується:
По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° тепла.
По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби 1 – 3° тепла.
Погіршення видимості в опадах, в тумані 200 – 500 м.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ