У середу, 15 грудня, у Львові відбувся Форум молодіжних рад Львівщини. 

Лекції, дискусії, симуляційні ігри в рамках заходу згуртували молодь, яка прибула з різних районів області.

Про можливості ефективної взаємодії з аудиторією та стратегію комунікацій для молодіжних центрів учасникам форуму розповів  Тарас Зінченко, в.о.керівника відділу соціальних комунікацій Львівської обласної державної адміністрації. Впродовж дня відбудуться навчальні лекції, які допоможуть підвищити зацікавленість до молодіжних рад та популяризувати такий формат взаємодії з молоддю у громадах.  

Голова комісії з питань молоді та спорту Львівської обласної ради Тетяна Бей запросила громади активніше долучатися до розбудови молодіжних центрів на територіях. Також вона наголосила на необхідності залучати молодь до прийняття рішень, формування середовищ у яких юнаки та дівчата зможуть розвивати власний потенціал з користю для громади.

Як пояснила депутатка, створення молодіжних рад не потребує додаткових фінансів, необхідна лише підтримка від місцевої влади. Молодіжна ініціативна група в громаді створює молодіжну раду, відтак орган самоврядування має забезпечити простір у якому молодь зможе зустрічатися, спілкуватися.

 

Молодь Львівщини зібралася на форум

 

«Молоді люди це майбутні відповідальні громадяни, патріоти своєї землі. Зростаючи, вони мають зрозуміти, що потрібні тут, що їхня енергія, ідеї, зусилля корисні для суспільства. Мені б хотілося, щоб на таких заходах та й на наступних форумах були представлені усі громади. Адже кожна громада Львівщини особлива, молодь треба об’єднувати й мотивувати до розвитку», - наголосила Тетяна Бей.

ІА "Вголос": НОВИНИ