Український рок-музикант і лідер гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола виділив основні проблеми сучасної української музики.

Про це він розповів під час інтерв’ю для «Вголосу».

«Проблем багато. Якщо говорити про основні чи базові, то, як на мене, головною проблемою є те, що нове покоління виросло вже при інтернеті і воно вийшло на зовсім інший алгоритм комунікації з аудиторією. Старші музиканти залишились на таких собі ортодоксальних схемах роботи: піар, прес-конференція, альбом, сингл і кліп. Зараз всі ці речі є застарілими, бо відбулась революція у цьому плані», - пояснив Сашко Ярмола.

«З іншого боку, оці молоді артисти неглибокі. Вони прикольні, все роблять швидко, але їм не вистачає саме глибини. Тому відбулось розмежування: ті «глибокі» неповороткі, повільні та не встигають за всіма тенденціями, а молоді більш «шустрі», проте неглибокі та тимчасові. Це все дуже швидко виникає і відразу «зливається»», - додав він.

Більш детальну інформацію можна прочитати у статті “За націоналістів не голосують, бо кажуть, що ті не мають ресурсу. А ви, виборці – не ресурс? – лідер «Гайдамак» Сашко Ярмола“.

ІА "Вголос": НОВИНИ