Те, що Андрій Садовий очолив Палату місцевих влад при президентові України може позитивно відбитись як на рейтингах Володимира Зеленського, так і самого мера Львова.

Такий прогноз в ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі NTA зробила журналістка, депутатка Львівської обласної ради від “ЄС” Ольга Березюк.

За її словами, мер Львова завжди був слухняним із нинішнім президентом та узгоджував із Києвом, що можна, а що ні.

“Хочу нагадати, що напередодні виборів, коли був вибір між Порошенком, який мав чітку проукраїнську позицію, і Зеленським, про позицію якого ніхто не знав, Садовий мовчав. Хоча й сам говорив фразу: “Я можу забути, що казали проти мене вороги, але не забути, коли мовчали друзі”, – зазначила Березюк.
На її думку, таким чином Садовий мовчки підтримував Зеленського, а потім всіма своїми діями показував, що не суперечить політиці президента, “виступаючи” лише там, де було дозволено.
“Оце об’єднання допоможе Садовому, виведе у вищу політику. Його позитив, який є у Львові, тим чи іншим чином відіб’ється на Зеленського. Відіб’ється до пори, до часу”, – підкреслила Ольга Березюк.
Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий практично увійшов до команди Володимира Зеленського. Його обрали очільником Палати місцевих влад при президентові України.

Читайте більше новин:

ІА "Вголос": НОВИНИ