Переможцем благодійного мультитурніру «Віримо в ЗСУ», який організувавв футбольний клуб «Рух» (Львів) і благодійна організація «Рух у Майбутнє», стала команда «Леопарди».

У суботу, 28-го січня, у спортзалі Emily Sport Arena на території комплексу Emily Resort і Академії ФК «Рух» відбувся перший масштабний благодійний турнір із трьох видів спорту за участю чотирьох команд: гумористів (у синій формі), блогерів (жовті), кіберів / ґеймерів (чорні) та «Леопардів» (білі).

Змагання пройшли у веселій і невимушеній атмосфері, з великою кількістю жартів і дотепів. Усі учасники отримали заряд бадьорості та долучилися до дуже потрібної справи. Адже головним здобутком масштабної події став збір донатів для українських військових. І їх виявилася величезна кількість.

Станом на обід неділі наша банка від фонду Markus Foundation поповнилася на суму 499 854 гривень. Окрема повага Петру Заставному та «Левам на джипі» за два найбільші донати – 61 000 і 60 000 гривень.

Крім того, наші польські друзі внесли донат 1 мільйон гривень, за який придбають ударний дрон R-18 і 5 потужних генераторів для 47-ої окремої механізованої бригади «Маґура».

ІА "Вголос": НОВИНИ