«Фірми-постачальників палива для потреб ДСНС змусили підписати контракт на оплату консалтингових послуг з офшорною компанією «Fevrier.inc».

Чи ми з Вами повіримо, що скупі українські підприємці - бензинщики, з власної волі погодилися платити грошики за якісь там консультаційні послуги по роботі з ДСНС?, - написав він у своєму «Facebook».

«Далі офшорка – «Fevrier INC». Перераховувала частину коштів на іншу офшорку – «Apply Generation AG», а та в свою чергу відкрила в Банку Кіпру персональні рахунки на імена громадян Бочковського і Стоєцького.

Простіше кажучи, хлопці думали, що якщо вони будуть отримувати гроші через дві офшорки, зареєстровані на підставних осіб-іноземців, то про це ніхто не дізнається і за цим ніхто не простежить. Не вийшло!», - додав Геращенко.

 

 

Схема воровства денег в ГосЧСКак говориться - оцените красоту игры. Фирмы поставляющие топливо для нужд ГосЧС вынуди...

Posted by Anton Gerashchenko on Friday, 27 March 2015

 

Нагадаємо, що 25 березня на засіданні уряду в прямому ефірі затримали керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

27 березня Печерський районний суд Києва не зміг обрати запобіжний захід екс-голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ