Як інформує прес-служба ВО «Свобода», варто зазначити, що Володимир Губський не був учасником масових заходів, а того дня перебував у Миколаєві, про що «свободівець» і повідомив слідчому. Натомість правоохоронці були зацікавлені не у визначенні подробиць того дня, а намагалися розпитати про внутрішньопартійну організацію осередку. Таким чином, міліціянти продовжують тиснути на патріотичні сили по всій країні, зокрема в Миколаєві.

Володимир Губський зауважив, що замість того, щоб шукати сепаратистів і забезпечувати спокій у місті, міліція намагається пересадити націоналістів.

«Незважаючи на всі гучні заяви про реформування структури МВС, міліціянти й досі пильно стежать тільки за патріотами, натомість не розшукують і не карають убивць сотень українців за період українсько-російської війни. Хоча чого можна очікувати від тих, хто досі у своєму кабінеті береже й тримає на видному місці портрет Фелікса Дзержинського  ката мільйонів ні в чому не винних людей. Але наша боротьба триває, й у разі подальшого розгортання репресій «свободівці» мають намір провести низку протестних заходів», – наголосив «свободівець».

ІА "Вголос": НОВИНИ