Найголовніший здобуток Міністерства економіки в поточному році – закон «Про працю», приватизація понад півтисячі підприємств та запуск ринку землі.

Відповідну заяву зробив міністр Тимофій Милованов.

На сторінці у «Фейсбуці» міністр наголосив, що з початку його роботи у відомстві Міністерство подало в уряд 138 документів.

«З моменту призначення у серпні 2019 року ми подали на уряд 138 документів… Найважливіші ініціативи стосувалися реформування: ринку землі - ініційовано законодавчий процес запуску ринку землі, зайнятості - розроблено законопроєкт »Про працю”, що створює умови для легкого працевлаштування, комфортної праці та збільшення доходів працівників, приватизації - передано 530 підприємств на приватизацію, підприємництва та конкурентної політики - проведено два “дерегуляційні Кабміни” із понад 70 актами для бізнесу, 26 із них - від Мінекономіки", - написав Милованов.

Він також додав, що сто актів були схвалені урядом та підписані Прем’єр-міністром, а потім опубліковані або надіслані до Верховної Ради України, у випадках законопроектів.

Як писав «Вголос», Милованов розповів, чи зростатиме вартість оренди землі.

Напередодні екснардеп зробив жорстку заяву про Милованова (фото).

ІА "Вголос": НОВИНИ