Про це він написав у «Facebook».

«Змушений вкотре нагадувати людині, що займає посаду голови ВР, що МВФ НЕ ВИМАГАВ підняття тарифів! МВФ абсолютно логічно хоче ЗБАЛАНСОВАНИХ витрат та доходів. Є два варіанти. Або менше красти та зменшувати собівартість послуг, або піднімати тарифи. Парубію ближче до душі другий варіант, що для соратника ‪‎Яценюка цілком природно. Відносно реформ те саме», – наголосив Олександр Мирний.

За його словами, реформи – це зміна правил гри, спрощення дозвільної системи, зниження непосильних податків, боротьба з корупцією та кумівством. «На жаль, для спікера ВР, мабуть, і зміна цінника на картоплі в крамниці з 4-х гривень до 10 гривень, також є реформа», – зазначає депутат.

«У чому Парубій не збрехав, так це в тому, що люди, які під реформами розуміють тільки підняття цін та тарифів на все і вся, рано чи пізно втрачають будь-яку політичну перспективу. Як приклад був наведений ‪#Бальцерович. Виникає просте питання, а для чого тоді Бальцеровича запросили в Україну? Щоби він підказав, де ще можна підняти тарифи та податки, а потім зробити його цапом-відбувайлом, зберігаючи владу, в тому числі Парубія, від політичної смерті?» – написав Олександр Мирний.

ІА "Вголос": НОВИНИ