Цими днями на навчально-спортивній базі зимових видів спорту Міністерства оборони України «Тисовець» у Сколівському районі Львівщини під час проходження навчального збору курсантів Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відбулася низка освітніх та спортивно-пропагандивних заходів.

Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

Окрім проходження курсу лижної підготовки, воєнізованого біатлону, спортивних і рухливих ігор, майже тридцять курсантів другого та третього курсів Навчально-наукового інституту фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій з ініціативи відділення НОК України у Львівській області та за підтримки начальника бази олімпійської підготовки «Тисовець» полковника Василя Пилипчака взяли участь у товариських змаганнях із військовослужбовцями Навчально-спортивної бази зимових видів спорту в рамках всеукраїнського проєкту #OlympicLab за модулем «Основи бізнесу і кар’єри».

Двостороння спортивна зустріч відбулася з трьох видів спорту: волейбол, пауерліфтинг та змагальна вправа на гребному тренажері.

В підсумку цікавої дружньої спортивної боротьби переможцями виявилися:

- у змаганнях з волейболу: команда Навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець»;

- у змаганнях з пауерліфтингу: військовослужбовець Навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець»М. Глюдз;

- у змагальній вправі на гребному тренажері –курсант Національного університету оборони України імені Івана Черняховського Євгеній Веселов.

Керівництво бази також розповіло майбутнім військовим фахівцям спорту про особливості діяльності спортивної бази, перспективи її подальшого розвитку, про проведення в «Тисовці» крупних спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів з різних видів спорту, специфіку організації суддівства та медичного забезпечення спортивних заходів.

Віриться, що цей захід на карпатській олімпійській спортивній базі додав усім учасникам позитивних емоцій, професійних знань і навичок та залишиться в пам’яті надовго.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ