Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», інформує портал «Наші гроші». 

Фірма «ДОЦ УБ РАЕС» в червні минулого року виграла тендер на будiвництво амфітеатру в Східниці за 3,92 млн. грн. Роботи фінансувались за рахунок гранту Євросоюзу, який селище отримало в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусія – Україна 2007 – 2013.

Амфітеатр відкрили у серпні цього року. Однак, через «невідповідність геодезичної зйомки фактичному розташуванню комплексу» виникла потреба в додаткових будівельних роботах. У чому саме полягає причина та які роботи потрібні, у конкурсній документації не сказано.

Роботи замовили початковому виконавцю за переговорною процедурою, обґрунтувавши її застосування сумісністю з уже виконаними та наявністю гарантійних зобов’язань на об’єкт.

Рівненську компанію «ДОЦ УБ РАЕС» заснували у 2005 р. Григорій Охрімчук і приватне ЗАТ «Управлiння будiвництва Рiвненської АЕС». Акціонерне товариство засновувала низка фізосіб, серед яких Василь Пасєка – колишній головний інженер УКБ ВП «Рівненська АЕС», на цій посаді він фігурує в протоколах тендерів АЕС за 2011р.

У 2009-2010 р. власником акціонерного товариства було ТОВ «Управляюча компанія «ЄПБ», співзасновниками котрої був Гарегін Арутюнов, на той час народний депутат від БЮТ (2007-2012). Зараз власниками «ДОЦ УБ РАЕС» є Григорій та Галина Охрімчук.

ІА "Вголос": НОВИНИ